Om ejendommen

Bolsjefabrikken er en nyopført ejendom med ungdomsboliger til unge under uddannelse. Navnet “Bolsjefabrikken” stammer fra en bolsjefabrik, “Nørregades Bolcher”, som tidligere lå på grunden. Ejendommen blev opført i løbet af 2014 og stod indflytningsklar den 1. februar 2015.
→ Læs mere om ejendommens historie…

Ejendommen indeholder 67 ejerlejligheder i 5 etager, hvoraf 4 er handicapvenlige boliger. Der er gode adgangsforhold med elevator og centralt trappetårn til alle etager.

Ejendommen kan kun bebos af unge under uddannelse. Dette er både indskrevet i ejerforeningens vedtægter og tinglyst i en servitut fra Københavns kommune.

Lejlighederne er ejerlejligheder og man kan derfor ikke bo til leje, medmindre en ejer ønsker at udleje sin lejlighed. En stor del af lejlighederne er forældrekøb, men der er også en stor del som er købt af investorer med henblik på udlejning. Ejerforeningen administrerer ikke udlejning, og der er ikke nogen venteliste for lejere. Hvis du ønsker at bo i Bolsjefabrikken skal du enten købe en lejlighed eller kontakte de ejere der udlejer deres lejlighed(er). Du kan bl.a. søge efter lejligheder til salg på Glentevej 10 på boligsiden.dk eller boliga.dk.

Alle lejligheder har eget badeværelse og trinnette-køkken. De er skabt til unge mennesker i materialer af god kvalitet som er lette at vedligeholde, og effektivt indrettet, så kvadratmetrene udnyttes optimalt. Dermed kan prisen for disse attraktive boliger også holdes på et fornuftigt niveau, som er tilgængeligt og realistisk for studerende.
Læs mere om lejlighederne…

Ejendommen ligger på Nørrebro på grænsen til Frederiksberg. Beliggenheden er central i forhold til mange uddannelsesinstitutioner og tæt på Nørrebro station.
Læs mere om beliggenhed…

Fællesfaciliteterne omfatter et lukket gårdmiljø, moderne vaskeri, og et stort fælleskøkken i åben forbindelse med et stort opholdsrum. Til hver lejlighed hører desuden et 2 m² depotrum i kælderen. Gården, og dermed adgangen til bygningen, er aflåst. I gården findes der cykelparkering og parkeringspladser til egen bil kan lejes. Alle lejligheder har dørtelefon, fibernet, gulvvarme, og individuel forbrugsmåler for vand, varme og el.
Læs mere om fælleslokalerne…